Hlavní obsah

Další fotbalista vstupuje do světa esportu, vlastní tým má nově i Agüero z City

Manchester/Praha

Mít vlastní esportovou značku je mezi vrcholovými sportovci zjevně čím dál lákavější. Na seznam esportových týmů, za kterými stojí esa světového fotbalu, přibyla hvězda Manchester City Sergio Agüero. Jeho organizace nese název KRÜ Esports, sídlí v Madridu a v Argentině. Zaměřit se chce hned na několik herních titulů.

Foto: Michael Regan, Reuters

Argentinský fotbalista Manchesteru City Sergio Agüero během utkání Premier League proti Arsenalu.

Článek

Namátkově David Beckham, Gareth Bale, Jakub Jankto ale i několik hvězd NBA nebo NFL už vlastní esportovou organizaci mají. Přidává se k nim i vášnivý plejer, příležitostný streamer a argentinský fotbalový reprezentant Sergio Agüero.

Jeho nová organizace KRÜ Esports se chystá prosadit hned na několika frontách. Podle všeho se chystá vstoupit do světa Rocket League, FIFA, Fortnite nebo Valorant.

Agüero chce složení prvního FIFA týmu oznámit už v průběhu listopadu. Pravděpodobně k tomu dojde skrze sociální sítě, případně by se o tom mohli fanoušci dozvědět na streamovací platformě Twitch.

Tam byl během pauzy způsobené koronavirem argentinský ostrostřelec obzvlášť aktivní. Za několik měsíců dokázal upoutat pozornost více než 2,5 milionu followerů. Jestli se Agüerovi podaří ve vzrůstající konkurenci etablovat v esportovém světě i úspěšný tým, ukážou až následující měsíce.

Reklama

Související témata: