Hlavní obsah

Další parádní počin. SINNERS postupují do play off turnaje Snow Sweet Snow 2

Praha

Bravo! Česká jednička ve hře Conter Strike: Global Offensive SINNERS zapisuje další úspěch. Hříšníci ve čtvrtečním utkání porazili bulharský celek Skade poměrem 2:1 na zápasy. Třetí výhra českých reprezentantů ze čtyř duelů znamená jistotu postupu do vyřazovací fáze turnaje Snow Swett Snow 2.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

SINNERS do utkání proti 51. týmu světového žebříčku podle HLTV nevstoupili podle představ a první mapu Train prohráli 6:16. A ani v druhém dějství to na žádný velký obrat nevypadalo.

Hříšníci na Verigo nastoupili dobře, ale bulharský celek kladl tuhý odpor a o osudu druhého střetu muselo rozhodnout až prodloužení, ve kterém se lépe dařilo českým hráčům.

I ve třetím dějství byla bitva vyrovnaná. Zápas navíc zhruba v polovině poznamenala neobvyklá situace. Na straně Skade nastaly problémy s internetovým připojením a na poměrně dlouhou dobu byl celý duel přerušen.

Po odstranění technických problémů se zápas nesl v duchu vyrovnané bitvy stejně jako před pauzou. A vítězství 16:14 na svou stranu nakonec v dramatické koncovce strhli SINNERS.

Hříšníci tak dosáhli na kýžený počet tří výher Main Swissu Snow Sweet Snow 2 a zajistili si postup do play off, kde číhají nasazené věhlasné celky jako Clou9, Gambit Esports nebo Sprout.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.