Hlavní obsah

Dynamo dobývá Evropu! V milionové sérii zcela jednoznačně ovládlo swiss

Český CS:GO tým Dynamo Eclot si nedělá těžkou hlavu z neúspěchu v Major kvalifikaci. Soustředí se totiž i na jiné evropské turnaje, v nichž se mu daří. Před několika dny vystříleli Filip „K1-FiDa“ Dvořák a spol. finále zahraničního podniku SDTV Invitational Series #2. Pardubický tým následně vlétl do další mezinárodní série Champion of Champions Tour s celkovou dotací 3,4 milionů dolarů, kde zatím neztratil ani mapu.

Foto: Instagram @dynamoeclot

CS:GO tým Dynamo Eclot. Archivní foto

Článek

Milionová soutěž se skládá z několika regionů a jednotlivých sérií. Ta první ve střední Evropě začala s několikanásobnou účastí česko-slovenské scény. Jak by také ne, když za ní stojí slovenská REPUBLEAGUE.

CCT Central Europe Series 1 se parádně vydařila Dynamu Eclot. Postupně totiž porazilo SC esports z Estonska, polský Illuminar Gaming a na závěr také Dány z Tricked Esport. Všechny tři zápasy DNE opanovali bez ztráty mapy, navíc jen jednou jim soupeř dokázal uštědřit dvojciferný počet kol.

Opačný scénář si bohužel zažili Sampi.Tipsport. Nejúspěšnějšímu česko-slovenskému týmu poslední EU RMR kvalifikace tenhle turnaj nevyšel, nezískal zde jedinou výhru.

Představili se také Enterprise. Ti na úvod otočili těžkou sérii proti Beyond Possible, ale následně prohráli proti Auroře i Palomě. Duel proti KOVA Esports ale zvládli a čeká je rozhodující bitva o postup.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.