Hlavní obsah

Enterprise na Tipsport CS:GO Online překvapivě končí, slaví naopak eSuba. Do play off míří také Sampi

Aktualizováno

Seriál MČR v CS:GO nabídl v pátek dva duely o postup mezi nejlepší čtyřku turnaje Tipsport CS:GO Online. Sinners a Dynamo Eclot, které si play off vybojovali v úvodních skupinových zápasech, po pátku doplní eSuba. Modrá krev překvapivě přehrála slovenskou jedničku Enterprise 2:0 na mapy. Postupuje také tým Sampi.Tipsport, jenž si vyšlápl na Entropiq Prague také 2:0. Podnik pokračuje v sobotu bitvami o finále.

Foto: eSuba.eu

Plejer CS:GO Dominik "blogg1s" Janita na archivní fotografii.

Článek

Enterprise do rozhodující střet o nejlepší čtyřku vstupovali v roli favorita. Papírové předpoklady ale vzaly za své hned na první mapě Nuke, kde eSuba od začátku dominovala a první dějství ovládla po výsledku 16:8.

Pokračovalo se na Dust2. Na druhé mapě byly vzájemné přestřelky o poznání vyrovnanější. Hráči Modré krve nakonec překvapení turnaje dokonali po výhře nejtěsnějším rozdílem 16:14.

Enterprise nakonec zlomil vaz problém v komunikaci. Plejeři slovenské jedničky, kteří nedávno v týmu přivítali dva nové spoluhráče z Bulharska a Rumunska, už po prohře se Sinners přiznávali, že obměněná soupiska má problémy s komunikací v angličtině. A právě mezery v domluvě na serveru byly podle všeho příčinou i páteční překvapivé prohry s eSubou.

Posledním postupujícím mezi nejlepší čtyřku je celek Sampi se svou slovenskou sestavou. Tým v čele s hvězdným Ladislavem "GuardiaN" Kovácsem přehrál Entropiq Prague.

Kovács a spol. svou cestu do play off začali na Dustu2, který ovládli 16:9. Entropiqu proti favoritům nevyšel ani oblíbený Overpass, Sampi na něm zvítězili 16:11.

Zápolení o cenné kovy vypukne v sobotu, kdy v odpoledních a večerních hodinách proběhne semifinále. Vše uzavře nedělní program, který se bude skládat ze zápasu o třetí místo, a samozřejmě ze souboje o titul.

Všechny zápasy Tipsport CS:GO Online budete moci sledovat na Twitch kanále PLAYzoneCZ či přímo v nově otevřené Vodafone PLAYzone Areně, kde své mače hrají reprezentanti eSuby.

Tipsport CS:GO Online
Skupina A
ENTERPRISE - eSuba 16:8
SINNERS - Orde Samurai 16:0
eSuba - Orde Samurai 2:0
ENTERPRISE - SINNERS 1:2
Skupina B
Dynamo Eclot - Cryptova 16:10
Entropiq Prague - Sampi.Tipsport 16:12
Cryptova - Sampi.Tipsport 0:2 (8:16, 14:16)
Dynamo Eclot - Entropiq Prague 2:0 (16:7, 19:16)
O postup do semifinále
eSuba - ENTERPRISE 2:0 (16:8, 16:14)
Sampi.Tipsport - Entropiq Prague 2:0 (16:9, 16:11)

Reklama