Hlavní obsah

Entropiq Prague bude pokračovat ve stejném složení jako loni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na české CS:GO scéně nebývá zvykem, aby tým, kterému se značnou část sezony výkonostně nedařilo, zůstal pohromadě. Esportová organizace Entropiq ale v případě svého druhého týmu Entropiq Prague udělala výjimku a celek bude i v nadcházejícím ročníku pokračovat ve stejném složení. Černo-zelená stáj o tom informovala prostřednictvím sociálních sítí.

Foto: @Entropiqteam

Organizace Entropiq prodloužila s Michalem „leckr“ Kadlíčkem a spol. smlouvy.

Článek

Entropiq Prague začne novou sezonu ve stejném složení - Michal „leckr" Kadlíček, Filip „AJTT" Dolenský, Jan „HONES" Urválek ,Josef „MoriiSko" Maurenc a Simon „KWERTZZ" Horák.

Entropiq Prague v předloňské sezoně doputoval až do finále domácího mistrovství. A ačkoliv slibně rozjel i ročník 2021, forma týmu šla postupně dolů. Na loňském MČR nepostoupil celek ani ze skupiny a ani v mezinárodním měřítku se mu moc nedařilo.

Na týmu se možná podepsalo i to, že Entropiq angažoval zkušenou ruskou sestavu a Kadlíček a spol. se rázem nejen v očích veřejnosti ocitli až na druhé koleji.

Vedení organizace své mladé sestavě ale zjevně nadále věří a Entropiq Prague bude moct majitele Martina Kabrhela přesvědčit o tom, že úpadek formy ze závěru roku byl jen krátkodobým výkyvem jinak vzestupného výkonnostního trendu.

Reklama

Související témata: