Hlavní obsah

Favorit potvrdil dominanci. Titul mistra ČR ve virtuálním fotbalu obhájil Dunka z Bohemky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistrovství Česka ve hře EA Sports FC 24 (dříve série FIFA) zná svého vítěze. Trofej si po napínavém finále odnesl Matěj „Matejs“ Dunka z týmu Bohemians/Entropiq, který v bitvě o zlato zdolal 4:2 Lukáše „T9Laky“ Poura, hájícího barvy Slavia esports. Bronz vybojoval Dominik „Seron“ Čermák ze Sparty eSports, která je součástí organizace Enterprise.

Foto: PlayZone

Matěj „Matejs“ Dunka s trofejí pro vítěze MČR FC 24

Článek

Triumf ve finále znamená, že si Matěj Dunka zajistil pozici eReprezentanta Česka pro příští sezonu, a bude tak hájit národní tým na mezinárodních soutěžích. Odnáší si také nejvyšší část z finanční odměny, která letos dosáhla 155 000 Kč.

„Moje výkony jdou nahoru. Podařilo se mi vyhrát tři turnaje po sobě bez jediné prohry. Děkuju všem za podporu na streamu i tady v Playzone aréně, vážím si každého fanouška. Děkuji Entropiqu za to, že můžu nosit jejich dres, a všem soupeřům. Je to tam!“ zářil Dunka po zisku titulu.

Ocenění pro nejtvořivějšího hráče sezony získal poražený finalista Lukáš „T9Laky“ Pour. Ten během celé sezony zvládl nejenom nejvíce přesných přihrávek, ale jeho hráči nedostali jedinou žlutou kartu.

Foto: PlayZone

Radost Lukáše „T9Laky“ Poura

Konečné pořadí MČR FC powered by Hyundai 2023/2024
1.Matěj „Matejs“ Dunka (30 000 Kč)
2.Lukáš „T9Laky“ Pour (17 500 Kč)
3.Dominik „Seron“ Čermák (7 500 Kč)
4.Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt (5 000 Kč)

Reklama

Související témata: