Hlavní obsah

FIFA COOL liga má za sebou 1. kolo, jak se vedlo favoritům?

Praha

Esportoví fanoušci herní série FIFA se dočkali. V pondělí se rozběhla nová sezona FIFA COOL ligy portálu Playzone. Tabulka se pro podzimní split rozrostla o dva plejery, příznivce kompetitivního hraní tak v hracích dnech soutěže čeká oproti jarnímu splitu duel navíc. 1. kolo tak naservírovalo divákům na obrazovky hned šest zápasů.

Foto: Sport.cz

Na zaplněnou halu si fanoušci esportu budou muset ještě nějakou dobu počkat, nový split FIFA COOL ligy se odehraje online. Ilustrační foto

Článek

Liga pro novou sezonu pozměnila pravidla. Nově se bude hrát na dva zápasy a celkové skóre se bude započítávat z obou duelů. A hned první pondělní střetnutí přineslo menší překvapení. Po zápasech 3:1 a 2:2 si s RIIJKem z Entropiqu poradil v celkovém skóre 5:3 sparťanský Caster.

Další reprezentant rudého dresu Emerickson následně vyzval Serona ze Sampi. Z vítězství 3:1 se radoval svěřenec Jakuba Jankta. Obhájce titulu Miki poté nedal nejmenší šanci MorCaJsovi a deklasoval ho poměrem 5:0.

MarioOoso99 zvítězil nad reprezentantem teplického esportu Dalasem94 poměrem 4:2. A pak už se představil nováček soutěže ze Slovenska Cristy. Ten by mohl být černým kolem ligy, protože hned ve svém úvodním vystoupení dokázal potrápit favorita. S plzeňským DRMim10 prohrál o jedinou branku poměrem 4:5.

V závěrečném klání se představil další nováček. M4TKO z Bohemians1905 nestačil na viktoriánského T9Laky a v součtu obou utkání prohrál se skóre 3:8.

Další kolo FIFA COOL ligy je na programu příští týden v úterý. Lákadlem bude sparťanské derby a souboj Mikiho proti Seronovi.

Reklama