Hlavní obsah

FIFA COOL liga má za sebou 5. kolo, Seron udržel neporazitelnost

Praha
Aktualizováno

Esportová COOL liga ve hře FIFA 21 v úterý nabídla 5. kolo. Fanoušky čekalo šest napínavých duelů. Lákadlem hracího dne byl souboje RIIJKA proti neporaženému Seronovi. Reprezentant týmu Sampi zůstává i nadále stoprocentní, RIIJKA z Entropiqu porazil 5:3.

Foto: Sport.cz

Dominik Čermák alias Seron z esportové organizace Sampi

Článek

V úvodním střetnutí úterního programu proti sobě nastoupili T9Laky a nejlepší slovenský hráč Cristy. Oba hráči si body mezi sebe rozdělili rovným dílem po remíze 2:2.

Následoval souboj mezi sprťanem Emericksonem a plzeňským DRMim10. Dramatický duel ovládl reprezentant viktoriánských barev, který zvítězil 3:2. Nedařilo se ani sparťanovi Casterovi, který podlehl obhájci trofeje Mikimu 2:3.

Olomoucký MorCaJs zvítězil nad Dalasem94 z Teplic rovněž o jedinou branku 4:3 a napínavý střet nabídl i souboj mezi M4TKOem z Bohemians 1905 a MarioOosoem99. M4TKO vyhrál 4:3 a drží zatím vynikající pátou příčku průběžné tabulky.

V závěrečném střetnutí úterního hracího dne se na čelo tabulky pokusil zaútočit RIIJK z Entropiqu. Neporažený Seron byl ale nad jeho síly a RIIJK v duelu prohrál 3:5.

Průběžnou tabulku ligy naleznete zde. 6. kolo soutěže portálu Playzone je na programu už v sobotu, živý stream vám opět nabídne nejčtenější český sportovní server Sport.cz.

Reklama