Hlavní obsah

FIFA COOL liga zná další postupující do play off, raduje se Plzeň a Slavia

Praha
Aktualizováno

Nová sezona AXE FIFA COOL ligy pokračovala dalšími zápasy o postup do play off. Soutěž portálu Playzone ve hře FIFA 21 doznala oproti předchozím ročníkům změn. Nově se hraje formátem GSL, 16 hráčů tedy začíná ve čtyřčlenných skupinách. V úterý byly na programu duely skupiny B. Do osmičlenného play off postoupili plzeňský T9Laky a slávista Kobby88.

Foto: slavia.cz

Martin „Kobby“ Strnad, esportový profík Slavie. Archivní foto

Článek

Úterní program zahájil souboj eFotbalisty roku z Viktorie Plzeň T9Lakyho a reprezentanta Inside Games Kucery. T9Laky si připsal pohodlnou výhru 5:2 a postoupil do zápasu vítězů.

V druhém duelu základní skupiny nastoupil Riijk z Entropiqu a vyslanec SuperSlavie Esports Kobby88. Výhra 4:2 šla na stranu sešívaného hráče.

Zápas vítězů nabídl dramatickou bitvu, z triumfu 2:1 se nakonec radoval Kobby88, a stal se tak úterním prvním postupujícím do vyřazovací fáze ligy.

Do vyřazovacího duelu nastoupili hráči, kteří své úvodní duely ve skupině B prohráli. A cesta COOL ligou v něm skončila pro Kuceru z Inside Games, který Riijkovi podlehl poměrem 3:4.

Rozhodující zápas o postup do play off nakonec ovládl plzeňský T9Laky, který zástupce Entropiqu vyprovodil ze soutěže výsledkem 5:2.

T9Laky a Kobby88 tak ve vyřazovacích bojích doplnili dvojici Dalas94 a Caster. Skupina C je na programu příští týden v pondělí. Server Sport.cz ze zápasů soutěže portálu Playzone znovu nabídne živý stream.

AXE COOL liga ve hře FIFA21:
Základní část - Skupina B
Úvodní zápasy:
T9Laky - Kucera 5:2
Riijk - Kobby88 2:4
Zápas vítězů:
T9Laky - Kobby88 1:2
Vyřazovací zápas:
Riijk - Kucera 4:3
Rozhodující zápas:
Riijk - T9Laky 2:5

Reklama

Související témata: