Hlavní obsah

GuardiaN dal Sampi nový život, teď se oficiálně loučí

Ladislav „GuardiaN“ Kovács pod křídly Sampi.Tipsport na jaře představil „milionový projekt“, který měl jen ty nejvyšší ambice. Měsíc po jeho oficiálním startu přišel první medailový úspěch, žádný další už se ale nedostavil. Další bolestivá zpráva přišla v září, kdy se slovenská legenda z osobních důvodů poroučela ze základní sestavy, a nyní už je jasné, že se do ní nikdy nevrátí.

Foto: teamsampi.com

Ladislav „GuardiaN“ Kovács. Archivní foto

Článek

Vysoce očekávaný návrat Ladislav „GuardiaN" Kovács spojil pod jednu střechu mnoho zvučných jmen, kterým musela udělat místo celá minulá sestava Sampi.Tipsport. Mnoho radosti a vytoužených ocenění ale tým s Matúšem „MATYS" Šimkem nebo Lukášem „sAvana1" Lintnerem fanouškům nepřinesl.

Další čarou přes rozpočet byl zářijový konec samotného GuardiaNa. Ten ze zdravotních důvodů požádal vedení organizace o krátkou pauzu, jež měla nakonec trvat až do konce kalendářního roku, ale zřejmě ve skutečnosti v budoucích plánech už nefiguroval. Osobní potíže jsou zažehnány, ale GuardiaN v týmu končí.

„Po vzájemné dohodě se i přes zlepšení zdravotního stavu GuardiaN do týmu již znovu nepřipojí. Bohužel tak naše společné cesty končí. Laco, za všechno Ti moc děkujeme a kromě pevného zdraví přejeme i návrat ke kompetitivnímu hraní. Jednou členem Sampi rodiny, navždy členem Sampi rodiny," zní v dnešní zprávě.

Slovenskou legendu v sestavě na podzim nahradil Lukáš „Habyzz" Doležal z vlastní akademie Sampi NEXT, ani on ale už členem týmu není. Školní povinnosti mu nedovolily věnovat hraní maximum, takže profesionální kariéra šla na druhou kolej. Sampi.Tipsport jsou tak ve čtyřech a budoucnost známá není.

Reklama

Související témata: