Hlavní obsah

Humanoid a Carzzy postoupili do Rumble Stage na MSI! Čeká je souboj s mistry světa

Reykjavík/Praha

Esportový podnik Mid-Season Invitational (MSI), který letos hostí islandský Reykjavík, má za sebou skupinovou fázi. Organizace MAD Lions s českou dvojící Marek „Humanoid“ Brázda a Matyáš „Carzzy“ Orság zaznamenala mezi absolutní světovou elitou turnaje od společnosti Riot Games skvělý výsledek. Ze skupiny B postoupila z prvního místa a postupně se může chystat na páteční vstup do Rumble fáze. V ní se čeští plejeři utkají mimo jiné s úřadujícími mistry světa z organizace DAMWON.

Foto: @MADLions_LoLES, Twitter

Organizace MAD Lions přebírá titul pro mistra Evropy, raduje se také česká dvojice Marek „Humanoid“ Brázda a Matyáš „Carzzy“ Orság. Archivní foto

Článek

Druhý nejprestižnější turnaj po světovém šampionátu ve hře League of Legends je v plném proudu. A nese také českou stopu. Jednadvacetiletý plejer Marek „Humanoid" Brázda a devatenáctiletý Matyáš „Carzzy" Orság jsou nepostradatelnými pilíři španělské organizace MAD Lions.

Skupinová fáze MSI vyšla české dvojici na jedničku. MAD Lions se v základní skupině střetli s týmy PSG Talon, paiN Gaming a fastPay Wildcats. Jediné zaváhání přišlo proti posledně jmenovanému týmu z Turecka. Carzzy a Humanoid tak v pondělí oslavili postup mezi šest nejlepších týmů turnaje z prvního místa skupiny B.

Ve fázi Rumble už opravdu nebude z čeho vybírat. Kromě Mad Lions se v ní představí americká organizace Cloud9, úřadující světoví šampioni z jihokorejského celku DAMWON, australští Pentanet.GG, celek Royal Never Give Up a PSG Talon.

Česká dvojice Orság a Brázda, která s MAD Lions nedávno získala titul mistrů Evropy, tak sahá po dalším velkém úspěchu. Cesta do eliminační fáze MSI vede přes dvě utkání každý s každým a přes umístění mezi čtyřmi nejlepšími týmy Rumble fáze.

Reklama

Související témata: