Hlavní obsah

Je po nadějích. Entropiq na Majoru končí

Stockholm/Praha

Česká esportová organizace Entropiq na stockholmském Majoru v CS:GO končí. Ruská sestava černo-zelených v úterý v rozhodujícím zápase na BO3 o postup do play off podlehla 1:2 francouzskému celku Vitality, světové trojce.

Foto: @Entropiqteam

Esportová organizace Entropiq.

Článek

Entropiq do utkání s Vitality vstoupil na mapě Mirage a bylo z toho velké drama. Černo-zelení prohráli těsným rozdílem 14:16. Vyrovnaná bitva pokračovala také na Overpassu, kde Kravčenko a spol. strhli výhru na svou stranu v poměru 16:13.

Rozhodovalo se na Dustu2. Na něm se střelcům Entropiqu nedařilo a po prohře 5:16 se s vidinou postupu mezi osm nejlepších týmů světa museli rozloučit.

Nejlepším plejerem Entropiqu byl Igor „Forester" Bezotecheski, který zaznamenal poměr k/d +14. Nejlepším hráčem na straně Francouzů byl Mathieu „ZywOo" Herbaut, který zazářil statistikou +30.

Entropiq ukázal, že mezi absolutní světovou elitu právem patří. Z Challengers fáze postoupil s třemi výhrami ze čtyř zápasů. Legends Stage černo-zelení zakončili s dvěma výhrami. Ve Stockholmu porazili týmy jako Astralis, Heroic nebo Gambit.

Reklama

Související témata: