Hlavní obsah

MČR v PUBG ovládli hráči organizace Vikürvi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádné velké překvapení. Tuzemský šampionát v počítačových hrách vyvrcholil o víkendu online turnajem v titulu PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG). Plejeři esportového týmu Vikürvi naplnili roli favoritů a šampionát zcela suverénně ovládli. Stříbro vybojovali hráči ostravské organizace Cryptova a třetí skončili Dark Tigers.

Foto: PUBG

Herní titul PUBG se i několik let po vydání těší velkému zájmu fanoušků po celém světě. Ilustrační foto

Článek

Hvězdný celek prošel šampionátem bez zaváhání. Svůj náskok si vybudoval hned po prvních odehraných mapách a neustále jej navyšovali. Nakonec nasbíral 231 bodů a zvítězil s rezervou 68 bodů na Cryptovu.

O třetí místo bojovaly do posledních vteřin hned tři týmy. Po shodném počtu bodů, ale vyšším počtu eliminací soupeřů, si nakonec bronz odnesli Dark Tigers.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený VIKÜRVI (@vikurvi.official)

Třetí zlatou medaili v řadě získal Vojtěch "Double" Ptáček, který se z domácího titulu radoval v roce 2019 v barvách eXtatus, v roce 2020 úspěch zopakoval s Entropiqem a letos dosáhl na další triumf už jako hráč Vikürvi.

Nejúspěšnějším týmem celého mistrovství je liberecká organizace Sinners, která získala zlato hned ve dvou titulech, v CS:GO a v League of Legends.

Reklama