Hlavní obsah

S celou sezonou můžeme být spokojení, hlásil po finálové porážce nejlepší střelec Enterprise

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Plejeři slovenské esportové organizace Enterprise se na MČR v CS:GO prezentovali kvalitními výkony, česká jednička Sinners ale byla nad jejich síly. Enterprise s nimi prohráli ve skupině a následně i v nedělní bitvě o zlato. „S tím, co jsme letos dokázali, můžeme být nadmíru spokojení,“ poohlédl se za výkony Enterprise Matúš „Matys“ Šimko, přestože finálová prohra 0:3 na mapy ho musela mrzet.

Foto: @hltv

Slovenský hráč organizace Enterprise Matúš „Matys“ Šimko.

Článek

Hráči slovenského týmu v neděli na Sinners zkrátka nestačili. Párkrát sice dokázali dotáhnout výraznější ztrátu, Hříšníci ale na všech mapách byli po celou dobu střetnutí o krok před nimi. To, že Šimkovi a spol. nejvíce utíkaly začátky map a změny stran, potvrdil slovenský reprezentant i bezprostředně po zápase.

„Při plných nákupech jsme s nimi hráli vyrovnaně. Ale zase rozhodlo to, v čem se nám momentálně nedaří, a to jsou pistolky," přiznal Šimko ve které herní činnosti jeho tým za finálovým soupeřem nejvíce pokulhával.

„Dělo se nám to celý turnaj. Proti týmu jako Sinners je ale hrozně těžké všechny zápasy dotahovat," dodal slovenský reprezentant.

Slovenskou jedničku hnala za vítězství početná skupina fanoušků, ačkoliv Sinners měli v hale příznivců o mnoho více, i slovenština byla v brněnském „kotli" slyšet.

„Fanoušci byli skvělý, hnali nás dopředu," pochválil atmosféru na brněnském výstavišti s 55 přesnými finálovými zásahy nejlepší střelec Enterprise Šimko.

„Když jsem přišel do Enterprise jako nováček, tak jsem věděl, že nám nikdo moc nebude věřit. S tím, co jsme ale v letošní sezoně dokázali, můžeme být nadmíru spokojení," zhodnotil Šimko uplynulý ročník, ve kterém Enterprise zazářili nejen na české scéně, ale také ve světové konkurenci, jako například na nedávné akci V4.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články