Hlavní obsah

SINNERS na Vulkan Fight Series padli až ve finále

Praha

Vynikající výsledek si zkraje nové sezony připsali plejeři české organizace SINNERS ve hře Counter Strike: Global Offensive. Na mezinárodním turnaji Vulkan Fight Series hříšníci o víkendu proklouzli až do finále, cestou získali dva cenné skalpy a nad jejich síly byla pouze nabitá sestava celku Gambit Esports. Hned v neděli pak SINNERS vstoupili do dalšího podniku, kde navázali na předchozí skvělá vystoupení a v prvním zápase porazili akademii organizace NAVI.

Foto: Sport.cz

Esportový klub SINNERS patří mezi špičku na tuzemské CS:GO scéně.

Článek

SINNERS po bezchybné základní části na Vulkan Fight Series předváděli vynikající mušku i ve vyřazovacím pavouku. Poměrem 2:0 porazili ukrajinský ProjectX, stejně snadno si poradili se zkušenými Švédy z Dignitas a v semifinále zdolali i HellRaisers, 37. celek světového žebříčku.

Ve finále na českou jedničku čekal ruský Gambit Esports. Šampioni Majoru z roku 2017 z Krakova byli ale nad síly SINNERS. Přesto hříšníci odešli z klání se vztyčenou hlavou po těsných porážkách 13:16 a 14:16 a rovněž se solidním turnajovým ziskem ve výši 11 250 dolarů (téměř 250 tisíc korun).

Posílená sestava SINNERS o Tomáše „oskar" Šťastného a kouče Michala „Ketubora" Csontoše si tak zkraje sezony připsala parádní výsledek. A hned v neděli vstoupili čeští zástupci do dalšího mezinárodního turnaje.

Shadow League v neděli odstartovala základní částí o šestnácti týmech. Na SINNERS čekala akademie organizace NAVI a čeští plejeři si s mladými Ukrajinci poradili pohodlně 16:5 a 16:12. Druhé kolo je na programu v úterý.

Reklama