Hlavní obsah

SINNERS postoupili do semifinále mezinárodního turnaje EDC

Praha

Nejlepší česká esportová organizace v Counter Strike: Global Offensive SINNERS vstoupila v úterý vítězně do vyřazovací fáze mezinárodního turnaje European Development Championship Season 2. Čtyřiadvacátý nejlepší tým světa v čele s Tomášem „Oskar“ Šťastným ve čtvrtfinálovém klání zdolal ruský HellRaisers 2:1 na zápasy.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

Česká jednička SINNERS základní skupinu EDC Season 2 ovládla se stoprocentní úspěšností. Ve čtvrtfinálovém klání vyřazovacího pavouka na ni pak čekal tým HellRaisers.

Hříšníci proti zkušenému soupeři prohráli první mapu Dust 2 poměrem 13:16. Pak se ale nadechli k velkému obratu. Nejprve ovládli Inferno 16:9 a v dramatické koncovce třetí mapy nakonec zvrátili postup na svou stranu po těsném vítězství 16:14 na mapě Nuke.

V semifinálovém klání na ně bude čekat vítěz duelu mezi německou organizací Sprout a portugalským týmem SAW. SINNERS by se s ním měli utkat ve středu od 15:00.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.