Hlavní obsah

Sinners si zahrají play off turnaje EDC 3

Praha

Bravo! České jedničce ve hře Counter-Strike: Global Offensive Sinners se daří. V mezinárodním měření sil na turnaji European Development Championship 3 se hříšníci probojovali do play off. V rozhodujícím klání porazili turecký celek Sangal poměrem 2:1 na mapy.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

Los skupiny D přivedl českým zástupcům v soutěži do cesty nejprve polský TPT. Sinners v utkání dokráčeli k vítězství poměrem 16:12 na mapě Nuke.

Systém skupiny sliboval hříšníkům postup v případě, že ze zbývajících dvou zápasů získají alespoň jedno vítězství. A povedlo se.

V dalším duelu čekal na Sinners turecký soupeř Sangal. Hříšníci prohráli nejprve na Infernu 11:16, pak ale zabrali. Na Vertigu doslova excelovali a Turky smetli poměrem 16:4.

Závěrečná mapa pak nabídla dramatickou bitvu. Hříšníci prakticky po celou dobu dotahovali ztrátu, a nakonec se jim podařilo mapu dovést až do prodloužení, v němž Sangal udolali 19:17.

Nejlepším střelcem týmu byl tradičně Tomáš „oskar" Šťastný, který zaznamenal kladný poměr killů/smrtí +31.

European Development Championship 3: skupina D
Systém GSL
Sinners - TPT 1:0 (16:12)
Sinners - Sangal 2:1 (11:16, 16:4, 19:17)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.