Hlavní obsah

Spekulace potvrzeny. Carzzy bude hrát za Team Vitality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojnásobný mistr Evropy v League of Legends, přední český hráč Matyáš „Carzzy“ Orság, bude v nadcházející sezoně reprezentovat Team Vitality. Francouzská esportová organizace uveřejnila na sociálních sítích soupisku pro příští rok. Příchod českého plejera do ambiciózního celku, o němž se mluvilo v průběhu téměř celého listopadu, se tak definitivně potvrdil.

Foto: Riot Games

Přední český hráč League of Legends Matyáš „Carzzy“ Orság.

Článek

Devatenáctiletý český Bot Laner má za sebou veleúspěšné působení u španělského týmu MAD Lions. Orság i jeho český kolega Marek „Humanoid" Brázda ale po sezoně působení na Pyrenejském poloostrově ukončili.

Teď se před Orságem otevírá nová kapitola u Team Vitality. Ve francouzském týmu Orság na své tradiční pozici nahradil dánského plejera Mathiase Jensena.

Vitality patří k předním organizacím esportového světa, v posledních sezonách se mu v LoL ale až tolik nedařilo a na výraznější úspěch tým v posledních letech spíše čeká. Český hráč by pro Vitality mohl být správná volba, navzdory útlému věku má totiž zkušeností na rozdávání.

Orság získal s MAD Lions dvakrát titul mistra Evropy, účastnil se také světového šampionátu v League of Legends (Worlds), kde letos obsadil 5.-8. pozici.

Reklama

Související témata: