Hlavní obsah

Útok na milionový prize pool. SINNERS postupují na Vulkan Fight Series do semifinále

Praha

Prize pool ve výši jednoho milionu korun si mezi sebe v sobotu rozdělí čtyři nejlepší celky mezinárodního turnaje Vulkan Fight Series ve hře Counter Strike: Global offensive. Do semifinále pronikli i čeští zástupci v podniku z organizace SINNERS, kteří po skvělé základní části zdolali v prvním eliminačním kole ukrajinský tým ProjectX poměrem 2:0 a ve čtvrtek stejným poměrem vyprovodili z vyřazovacího pavouka i zkušené Švédy z Dignitas.

Foto: Sport.cz

Esportový klub SINNERS patří mezi špičku na tuzemské CS:GO scéně.

Článek

Švédský Dignitas byl do Vulkan Fight Series vyslán jako nasazené mužstvo. V celosvětovém žebříčku HLTV totiž přezimoval na 32. příčce. Nová sestava SINNERS posílená o Tomáše „oskar" Šťastného a kouče Michala „Ketubora" Csontoše má tak po vítězství 2:0 na kontě první velký skalp.

A může být ještě líp. V semifinále na české plejery čeká mezinárodní sestava HellRaisers. Ani v tomhle klání nejspíš hříšníci nebudou favoritem. Z dosavadního vystoupení jejich obměněného kádru ale vše nasvědčuje tomu, že do letošního ročníku SINNERS vstupují ve velké formě.

O tom vypovídá i jejich statistika ze základní fáze turnaje, kde ze čtyř klání opanovali SINNERS všechny čtyři. Proklestí si česká jednička cestu až do finále prestižního podniku?

Duel s HellRaisers je na programu v pátek od 16:50. Sledovat ho můžete prostřednictvím platformy Twitch.

Reklama