Hlavní obsah

Úvodní den MČR v CS:GO ovládli hráči eSuby a Dynama Eclot

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno/Praha
Aktualizováno

Úvodními zápasy skupiny A odstartoval ve středu jubilejní 10. ročník MČR v herním titulu Counter Strike: Global Offensive. První krok k postupu mezi nejlepší čtyřku udělala eSuba, která porazila Glore 2:1 na mapy. Druhý zápas dopadl lépe pro organizaci Dynamo Eclot, která přestřílela Entropiq Prague poměrem 2:0.

Foto: @eclot.eu

Eclot na MČR v počítačových hrách. Archivní foto

Článek

Jen v úvodním dějství to pro plejery Glore vypadalo na velké překvapení. Ti vlétli ve velkém stylu na oblíbené Inferno a ovládli ho poměrem 16:8. eSuba se na úvod zápasu vůbec nechytala.

Jenže pak už se začalo pomalu ukazovat, že eSuba patří k tomu nejlepšímu, co tuzemská CS:GO scéna nabízí. Modrá krev úřadovala na Vertigu zcela jasně a tým studentů přestřílela poměrem 16:4. Situace se opakovala i na rozhodujícím Ancientu (16:8).

eSuba tak míří do pátečního zápasu vítězů a jedna výhra ji dělí od postupu do play off. Střelce Glore čeká naopak zápas o vše. V případě páteční prohry pro ně letošní MČR končí.

Výhru bere také Dynamo Eclot

Hráči Dynama si v druhém zápase středečního programu na mapě Dust 2 vytvořili velký náskok, Entropiq ale dějství dokázali zdramatizovat, a nakonec šla mapa na stranu Eclot nejtěsnějším rozdílem 16:14.

Druhá mapa Mirage už byla plně v režii Dynama. Ti ji ovládli zcela jasně 16:4 a v pátečním zápase o postup do semifinále tak vyzvou eSubu. Entropiq čeká duel o vyřazení proti Glore.

MČR v počítačových hrách (Brno)
eSuba - Glore 2:1 (8:16, 16:4, 16:8)
Dynamo Eclot - Entropiq Prague 2:0 (16:14, 16:4)

Reklama