Hlavní obsah

Šikovné ruce a čaroděj v bráně. Kdo je králem florbalových nájezdů?

Je rozhodnuto! Druhý ročník florbalové dovednostní soutěže Skill Contest s podtitulem Penalty Shot Battle je u konce. Ve finálovém souboji na sebe po úspěšných třech předchozích kolech narazily celky Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav a Black Angels z Prahy. Kdo získal trofej? Podívejte se na video níže.

Finále Penalty Shot Battle. Kdo je vítězem druhého ročníku florbalového Skill Contestu?Video: Český florbal

 
Článek

Black Angels v rozhodujícím souboji reprezentoval útočník Jakub Boček a brankář Ondřej Matiášek, mužstvo z Mladé Boleslavi pak zastupoval střelec Jakub Bína a reprezentační brankář Lukáš Bauer.

Hráče Mladé Boleslavi navíc již tuto sobotu 9. dubna čeká v pražské O2 aréně Superfinále Livesport Superligy. V něm se v utkání o všechno střetnou s Tatranem Střešovice, v ženském superfinále se letos o trofej utkají hráčky Fat Pipe Florbal Chodov a FBC ČPP Bystroň Group Ostrava.

Soutěžní seriál Skill Contest s podtitulem Penalty Shot Battle navázal na první ročník dovednostní soutěže, který se uskutečnil během loňské sezony Livesport Superligy. V něm se utkali vybraní zástupci každého z mužstev nejvyšší tuzemské florbalové soutěže mužů ve třech florbalových disciplínách.

V letošním ročníku se koncept soutěže pozměnil a týmy mezi sebou soupeřily v atraktivním penaltovém rozstřelu. Úvodní kola určila účastníky play off, které pokračovalo klasickým systémem až do finále.

Reklama

Související témata: