Hlavní obsah

Bláznivý konec soustředění Dynama. Nejdřív hořelo v hotelu, pak Budějovice s přehledem vyhrály generálku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uf, to byl den! Dopoledne požár hotelu, odpoledne vyhraný zápas. Fotbalisté Českých Budějovic zažili na konci soustředění v Turecku perný pátek. Dobrá zpráva: během požáru se nikomu nic nestalo a vítězství 4:1 nad FC Priština znamená příjemný bonus před startem jarní ligy. Dynamo začíná příští sobotu na Slovácku.

Foto: SK Dynamo České Budějovice

Fotbalisté Českých Budějovic zakončili soustředění v Turecku výhrou 4:1 nad FC Priština.

Článek

Všichni ven! Páteční dopoledne budějovické výpravě v tureckém Beleku nečekaně "zpestřila" evakuace hotelu kvůli požáru. „Podle zpráv z hotelu pocházel od sauny, my bydlíme v jiné budově. Nešlo o nic dramatického, byli jsme venku zhruba hodinu," napsal Sport.cz budějovický mluvčí Dušan Mendel.

Hráči postávali nebo posedávali zachumlaní v dekách před hotelem, někteří se slunili. A pár hodin nato hravě zvládli generálku na jarní pokračování Fortuna ligy.

Dynamo sice s třetím týmem kosovské ligy FC Priština prohrávalo, ale Tomáš Zajíc ještě v první půli vyrovnal a po pauze přidali další góly Patrik Hellebrand, Roman Potočný a Jakub Hora z penalty.

Budějovice už vítězství potřebovaly, předtím v Turecku zažily porážky s Vasasem Budapešť (2:3) a polským týmem Widzew Lodž (0:4). V jarní lize se Dynamo pod novými trenéry Markem Niklem a Tomášem Zápotočným bude chtít odlepit z třináctého místa, po podzimu má na sestupové pásmo k dobru pouhé dva body.

Reklama