Hlavní obsah

Bývalý fotbalový rozhodčí byl uškrcen svým milencem při sexu

Německou nejvyšší fotbalovou ligou otřásá skandál vraždy bývalého bundesligového rozhodčího, kterého při sexu uškrtil jeho 22letý milenec Waldemar S. Skutek se stal již v lednu letošního roku, ale k soudu se případ dostává až nyní, kdy má být pachateli vyměřen trest. Podrobnosti činu, které vyplynuly z posledního vyšetřování, nyní plní stránky německého tisku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Podle státního zástupce Stephana Butzkiese si měl obviněný Kazach s pozdější obětí telefonicky domluvit schůzku v bytě poškozeného za účelem pohlavního styku. „Obviněný škrtil pana (...) páskem od županu, až oběť nejevila známky života," stojí v obžalobě.

Údajný pachatel měl oběť ještě okrást o mobilní telefon, kreditní karty a blíže neurčenou hotovost. Obětí je 56letý rozhodčí, který v 90. letech pískal v německé bundeslize a 2. lize. Až do roku 2017 byl ženatý se ženou.

Utajovaný dvojí život vyplaval na povrch až po smrti

Od té doby vedl dvojí život, o kterém nikdo nevěděl. Jeho přítel Dietmar Neubart pro deník Bild řekl, že je možné, že svou orientaci objevil až po rozchodu s manželkou. „O jeho sklonech nikdo nic netušil," uvedl.

Reklama

Související témata: