Hlavní obsah

Haaland předvedl neuvěřitelný trik a zpochybnil fyzikální zákony

Dortmund/Praha

Norský snajpr Erling Haaland předvedl na tréninku Borussie Dortmund trik, za který by se nemusel stydět ani legendární iluzionista Harry Houdini. Efektního kousek jednadvacetiletého fotbalisty se šíří po sociálních sítích rychlostí blesku a je natolik neuvěřitelný, že se s pravděpodobností hraničící s jistotou vůbec nestal. Fanoušci se ale videem, které na internet umístila Borussia, dobře baví a vy se na něj můžete podívat uvnitř článku.

Foto: Thilo Schmuelgen, Reuters

Kam zamíří kanonýr Erling Haaland?

Článek

Norský ostrostřelec je i v aktuální sezoně nezastavitelným gólostrojem, v osmi zápasech napříč soutěžemi rozvlnil síť hned jedenáctkrát. Borussia Dortmund se genialitu svého klenotu rozhodla demonstrovat na videu z tréninku.

Haaland si na něm postaví tři balony na sebe a následně třikrát s absolutní přesností trefí každým míčem levý vingl branky. „Toto se skutečně stalo, věřte nám," píše se u videa. Jedním slovem génius.

Vytáhlý útočník patří k nejžhavějšímu fotbalovému zboží, které se aktuálně pohybuje na evropském trhu. Góly přidává jak na běžícím pásu.

Miliardová přetahovaná velkoklubů se jistojistě blíží. Kam kanonýr dřív nebo později z Dortmundu zamíří, zůstává zatím otázkou. Podle informací z britských médií má mít momentálně nejblíž k odchodu do Manchesteru City.

Reklama