Hlavní obsah

Na Ligu mistrů po zpackaném zápase ladili u piva a s dámským doprovodem

Mnichov

Promarnili šanci jít před víkendovým programem do čela tabulky, ale přesto si šli užívat. Fotbalisté Bayernu tradičně zavítali na Oktoberfest, mnichovské pivní slavnosti, které lákají desetitisíce návštěvníků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Oktoberfest uvítal tradiční návštěvníky z BayernuVideo: sntv

 
Článek
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bundesliga, Bayern - Wolfsburg

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bayern na Oktoberfestu I

Rok co rok hráči i vedení slavného klubu vyrážejí na tradiční pivní oslavu. Nic na tom nemění ani poslední nezdar s Wolfsburgem. Favorit měl utkání báječně rozehrané, jenže pak jakoby se hráči viděl už někde v restauraci a ztratil slibný náskok (2:2).

Bayerrn zatím jen stíhá čelo tabulky, ale i tak jeho hráčům bylo dopřáno hromadně vyrazit na pivo. Vzali partnerky, dámský doprovod doma nenecahl ani kouč Carlo Ancelotti, který sdílel stůl s šéfy Bayernu Uli Hoenessem a Karl-Heinz Rummeniggem.

Hráči mohli ještě rozebírat páteční duel. Zprvu v něm dominovali a do náskoku šli v poslední čtvrthodině prvního poločasu.

Situaci domácím ale zkomplikoval brankář Sven Ulreich. Náhradník za zraněného Manuela Neuera trestuhodně chyboval při přímém kopu Maximiliana Arnolda z velké dálky. Ukazuje to i jedno z videí. A hosté před 75 000 diváky nečekaně vyválčili bod díky hlavičce náhradníka Daniela Didaviho, který byl za hrdinu deset minut po příchodu na hřiště.

Bayern se přes velkou převahu a řadu dobrých gólových příležitostí víckrát neprosadil a na středeční šlágr Ligy mistrů na hřišti Paris St. Germain se tak mohl naladit spíše až v sobotu na Oktoberfestu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.