Hlavní obsah

Bayern Mnichov - Freiburg 1:2Pohárová potupa pro Bayern! Mnichovská mašina se znovu zasekla ve čtvrtfinále

Překvapení na hranici senzace. Fotbalisté Bayernu Mnichov podlehli v úterý doma 1:2 Freiburgu a v Německém poháru končí ve čtvrtfinále. V páté minutě nastavení rozhodl z pokutového kopu Lucas Höler. Bavorský velkoklub nepostoupil do semifinále potřetí v řadě, naopak Freiburg stále může napodobit loňskou finálovou účast. Mezi nejlepšími čtyřmi celky soutěže je i Frankfurt po výhře 2:0 nad Unionem Berlín.

Foto: Matthias Schrader, ČTK/AP

Šokovaní fotbalisté Bayernu po vyřazení ve čtvrtfinále Německého poháru s Freiburgem. Zleva Sadio Mané, Matthijs de Ligt a Joshua Kimmich.

Článek

Bayern poslal do vedení v 19. minutě Upamecano, o osm minut později ale srovnal Höfler. V nastavení zahrál rukou ve vápně Musiala a pokutový kop proměnil ránou doprostřed brány Höler.

Lídr bundesligy nenavázal na sobotní výhru ve šlágru o čelo tabulky proti Dortmundu (4:2) a neuspěl hned ve druhém soutěžním duelu pod novým koučem Tuchelem.

Duel Franfkurt - Union Berlín rozhodl dvěma "slepenými" góly v úvodu Kolo Muani. Zbývající čtvrtfinálová utkání Norimberk - Stuttgart a Lipsko - Dortmund jsou na programu ve středu.

Foto: Angelika Warmuth, Reuters

Absolutní euforie fotbalistů Freiburgu po vyřazení Bayernu Mnichov ve čtvrtfinále Německého poháru.

Německý fotbalový pohár - čtvrtfinále
Eintracht Frankfurt - Union Berlín 2:0 (11. a 13. Kolo Muani)
Bayern Mnichov - Freiburg 1:2 (19. Upamecano - 27. Höfler, 90.+5 Höler z pen.)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.