Hlavní obsah

VIDEO: Vycvičený Neuer banány v Dortmundu přešel úsměvem. Až na ten jeden

Když někdo někdy chytal za Schalke, tak ví, že jeho příchod do vroucího kotle na stadionu Borussie Dortmund nebude doprovázen fanfárami. Manuel Neuer, už coby strážce branky Bayernu, nebyl ve šlágru 30. kola fotbalové bundesligy vítaným hostem, fandové hráčů v banánově žlutých dresech mu hned dali pocítit, že ho přátelská atmosféra nečeká. I banány létaly do jeho vápna.

Banány na hřišti

 
Článek

Z minulosti už dostatečně vycvičený gólman se v tu chvíli ještě smál, jak je patrné z videa, jímž se ještě jednou vracíme k utkání, jež výrazně posunulo k obhájení titulu dortmundské svěřence Jürgena Kloppa.

Neuer opakovaně kdysi zažíval atmosféru velkého derby s Dortmundem v dresu Schalke. Paradoxně se mu pak až nečekaně výrazné nepřízně fandů dostávalo i v Mnichově, když přišel z nenáviděného klubu do Bayernu, teď se mu pro změnu zase připomněli fandové Borussie. Ale to byl ještě dobře naladěn. Ovoce ho rozesmálo.

Alespoň tedy než přišel "banán" v 77. minutě od Lewandowského, který zařídil výhru Borussie a její zřejmě rozhodující šestibodový únik před Bayernem.

Reklama

Související témata: