Hlavní obsah

Zájemci o Drobného? Nejen Mohuč, ale i další německé kluby. Ozval se též známý z Česka

Hamburk

Mohuč zůstává v tuto chvíli zájemcem číslo jedna, služby českého gólmana Jaroslava Drobného by se však líbily i dalším klubům v Německu, Švýcarsku a ozval se též zájemce z Česka. Podle Bildu se na možnost angažování zkušeného brankáře dotazoval sportovní ředitel Mladé Boleslavi David Jarolím, se kterým se Drobný kdysi v Hamburku stačil potkat. Bundesliga ale dostává přednost...

Foto: Jan Handrejch, Právo

Brankář Jaroslav Drobný ještě v době, kdy přijížděl na reprezentační srazy

Článek

V HSV Drobný najisto skončil. V kariéře ale ve svých šestařiceti rozhodně chce pokračovat. Vypadalo to jasně na Mohuč. Šance zachytat si třeba i v Evropské lize je zajímavou výzvou...

Někteří další zájemci byli podle německých zdrojů škrtnuti jako třeba Darmstadt. Jeho jednička Christian Mathenia odešla právě do HSV, skončil tam i trenér Dirk Schuster (nově v Augsburgu) a odcházejí i další hráči. Drobný by se v bráně Lilií jistě nenudil, ale našla se lákavější varianta ke zvážení: Werder Brémy.

"Je možné, že nadcházející týden rozhodne," cituje Bild Drobného konzultanta Miroslava Kadlece, otce dnešního českého reprezentanta a kdysi též bundesligového hráče.

Brémy hledají dvojku za Felixem Wiedwaldem. Drobný by se hodil. Ale v Mohuči už s ním téměř najisto počítají. Loris Karius už patří Liverpoolu, momentálně mají mládežnického reprezentanta, osmnáctiletého Floriana Müllera.

Drobný byl prý už dokonce obhlédnout podmínky v Mohuči. Ale ještě se ozval další zájemce, a to švýcarský Luzern s koučem Markusem Babbelem, jemuž asistuje Drobného známý a bývalý člen realizačního týmu HSV Patrick Rahmen. Po téměř deseti letech v Bochumi, Hertě a Hamburku ale český gólman zjevně nechce opouštět bundesligu.

Reklama

Související témata: