Hlavní obsah

Bod jsme Příbrami darovali, zlobil se kapitán Dukly

Příbram

Při odchodu z příbramského trávníku kroutil kapitán Dukly Marek Hanousek hlavou. Nemohl uvěřit, jak je možné, že jeho týmu znovu uniklo vítězství v závěru zápasu (2:2). A on k tomu přispěl vlastním gólem.

Foto: Profimedia.cz

Kapitán pražské Dukly Marek Hanousek.

Článek

V Příbrami jste vedli 2:0, nakonec máte jen bod. Berete remízu jako ztrátu?

Je to velká ztráta. Příbram není v pohodě, to je na ní vidět. Vůbec neví, co má hrát. Nemají tvář a boj o záchranu na ně hodně dolehl. My jsme zápas ovládli. Hlavně v první půli. Dali jsme pěkný gól i po změně stran, jenže pak jsme Příbrami ten bod darovali.

O dvougólové vedení a vítězství jste přišli podruhé v krátké době. Podobné to bylo i v Mladé Boleslavi. Čím si nepovedené závěry zápasů vysvětlujete?

To nejsou jen tyhle dva zápasy. Podle mne to je v téhle sezóně nejméně šestý zápas, který jsme takhle pokazili. Pořád se to opakuje a žádné zlepšení z naší strany nepřichází.

Čím si to vysvětlujete?

Nevím... Uvědomujeme si to, snažíme se na tom i zapracovat, ale bohužel. Vedeme, soupeř v poslední čtvrthodině začne nakopávat míče a my nejsme schopní si s tím poradit. Hasíme to situace na poslední chvíli a strachujeme se o vítězství tak moc, že o něj nakonec přijdeme.

Góly, které dostáváte v závěrech zápasů jsou zvláštní...

Celé ty situace, po nichž padají. Opravdu dostáváme prapodivné góly. Dneska jsem si ho dal já do vlastní branky.

Ta situace nevypadala nijak hrozivě. Co se stalo?

Jejich hráč chtěl přihrávat od brankové čáry do šestnáctky. Snažil jsem se míč zblokovat. Jenže jsem to dal Filipu Radovi mezi nohy. To je smůla... Stála nás zase dva body. Už mám takových situací po krk.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články