Hlavní obsah

Bohemians získali útočníka Hufa z Pardubic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisty Bohemians 1905 posílil útočník David Huf. Pražané získali pětadvacetiletého hráče z Pardubic, nejlepší střelec podzimní části druhé ligy bude v Ďolíčku hostovat do konce sezony s pevně stanovenou opcí na přestup. „Klokani“ o tom informovali na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

David Huf bude hostovat v Bohemians

Článek

Huf už v dresu Bohemians zasáhl do přípravného utkání na soustředění v Turecku. V podzimní části sezony hostoval z Pardubic v Chrudimi, za kterou dal v druhé lize 12 branek a dělí se o vedení ve střelecké tabulce. V nejvyšší soutěži má na kontě 71 startů a 12 gólů, v ročníku 2020/21 skóroval devětkrát, přestože často nastupoval až jako střídající hráč.

„Davida jsme sledovali delší dobu, už při jeho angažmá v Pardubicích. Teď se jeho kariéra malinko zadrhla, ale i v druhé lize prokázal, že góly dávat umí. Typologicky přesně zapadá do toho, co hledáme. Chceme mladého útočníka s gólovým potenciálem, který je použitelný na více pozicích na hřišti,“ řekl trenér Bohemians Jaroslav Veselý.

„Už jsem cítil, že v Pardubicích jsem dlouho a potřebuju změnu. V ten moment se ozvala Bohemka a všechno to do sebe zapadlo. Nejradši bych přišel rovnou na přestup, ale udělám maximum, abych si svými výkony vysloužil uplatnění opce,“ uvedl Huf.

Reklama