Hlavní obsah

Další krysa pro Slavii? Šutér Kuchta každopádně rozšlapal nepřejícímu sparťanovi bábovičku

Praha

Všechno do sebe zapadá, čiperný záložník Plavšič se z Letné přestěhuje do Edenu. Nepříjemný políček pro Fandu, který o sobě říká, že je nejupřímnější z fotbalových příznivců, samozřejmě s rudým srdíčkem. „Sestava bez Srkiho - doufám, že ne další krysa...“ poukazuje na podobně pikantní případ Stanciu náruživý fanoušek, který s vervou glosuje každé kolo fotbalové ligy. Nový díl si poslechněte v přiloženém videu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Srdjan Plavšič v rudém dresu Sparty Praha...

Článek

Spartě teče do bot. V poháru ztroskotala na sešívaném rivalovi, v lize zatím marně stíhá druhý Jablonec. Nedělní výhra nad Baníkem pro ni byla zase vytouženou kapkou naděje.

„Mušketýr Moberg se dostává konečně do formy. No a samozřejmě Dočki, který ukázal, že to v noze pořád má a že v podstatě sám dokáže rozhodovat zápasy. Na dva góly přihrál, rozhodující dal sám. Navíc po sólovém nájezdu, ze kterého asi mockrát neskóroval," chválí Fanda kapitána Bořka Dočkala.

„Bořek rychlostně nedokáže dostat pod tlak ani jednoho obránce, natož dva. Takže moudře vyčkal jako správný hrdina z pohádek, až se princ poseká s drakem, a pak se do toho ve správnou chvíli vložil. Když se ostravské duo Stronati - Pokorný zfaulovalo vzájemně, náš kápo dokráčel do vápna a mistrovsky lobnul Laštůvku," libuje si sparťanský fanoušek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Stanciu do Slavie? Fanoušci Sparty přišli s akcí krysy pro krysu...

Jenže konkurenční Slavia s titulem v kapse dál vylepšuje svoji rekordní sérii neporazitelnosti, navíc kanonýr Kuchta si vítěznou trefou v Olomouci upevnil vedení v tabulce střelců.

„Rok a půl jsem si mohl dělat srandu ze Slavie, že aspoň nemají žádného šutéra, ale i tuhle bábovičku mi Kuchta rozšlapal. Chlapi, mě už to nebaví..." kapituluje Fanda.

Více už v novém videu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.