Hlavní obsah

Dobré zprávy po ošklivém střetu. Zranění stopera Klokanů není vážné

Praha

Dobré zprávy! Zranění Lukáše Hůlky, který byl během nedělní ligové bitvy mezi fotbalisty Bohemians a Olomoucí transportován na nosítkách ze hřiště, není naštěstí vážné. Vršovický klub o tom informoval na sociálních sítích.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Zdravotníci odnášejí z hrací plochy zraněného Lukáše Hůlku z Bohemians.

Článek

Byl to moment, po němž všem aktérům duelu hodně zatrnulo. V 50. minutě odkopl olomoucký záložník Ondřej Zmrzlý balon před dobíhajícím Hůlkou do autu, následně došlo k ošklivé srážce a oba borci upadli na zem.

Zatímco talentovaný mladík Sigmy po ošetření pokračoval ve hře, domácí stoper, jenž při střetu nešťastně dostal úder na čelist, zůstával ležet na trávníku. S první pomocí přispěchal spoluhráč Hronek a na hrací plochu vzápětí bleskově přiběhli lékaři. Hůlka byl po několika minutách nakonec odnesen na nosítkách a pár věrných fanoušků, kteří za zdmi stadionu tradičně sledovali zápas na štaflích a žebřících, vyvolávali jeho jméno.

Následně zamířil do nemocnice, v Ďolíčku si ale už vpodvečer všichni oddechli. Pětadvacetiletý obránce utrpěl jen několik šrámů a brzy by měl být zpátky na hřišti.

Reklama

Související témata: