Hlavní obsah

Dočkal za zenitem? Chtěl bych ho v týmu, netají se Csaplár

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká slova chvály pro sparťanského záložníka Bořka Dočkala měl expert Josef Csapár, který byl hostem pořadu Přímák na Sport.cz. „Já bych ho jako trenér chtěl mít v týmu,“ říká otevřeně 59letý kouč.

Dočkala bych chtěl mít v týmu, říká trenér Josef Csaplár.Video: Sport.cz

 
Článek

Co přesně na zkušeném letenském záložníkovi obdivuje? „Má dobrá čísla. (...) Jeho silné stránky jsou nadstandardní," chválí Csaplár.

„Má i slabé stránky, ale vy je neřešíte z pohledu Bořka Dočkala, vy slabé stránky jednotlivých hráčů řešíte z pohledu týmu," vysvětluje kouč, který naposledy v tuzemské nejvyšší soutěži vedl Zlín, předtím působil například ve Slavii, Liberci, řeckém Panioniosu či polské Wisle Plock.

Celý díl pořadu Přímák s Josefem Csaplárem.Video: Sport.cz

Ve videu z pořadu Přímák, který pravidelně připravuje redakce Sport.cz, se dozvíte i další názory známého experta na aktuální fotbalové dění.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.