Hlavní obsah

Eden ani na chvíli nevychladne, po Součkovi a spol. další akce v čele s Nedvědem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavné finále Konferenční ligy se třemi bývalými hráči sešívaných ještě stále rezonuje fotbalovou Evropou. Vršovický stadion ovšem ani na chvíli nevychladne. Slavia chystá na sobotu 10. června akci s názvem Eden žije! Program je nejen fotbalový, ale také hudební, speciálním hostem oslav patnáctých narozenin otevření rekonstruovaného Edenu bude Pavel Nedvěd. Vstup je zdarma.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český záložník Pavel Nedvěd nastupuje k exhibičnímu utkání s Německem v pražském Edenu.

Článek

Lákadel nabízejí pořadatelé hned několik. Povedlo se jim třeba spojit Real Madrid, Valencii a Pavla Nedvěda. Mládežnické výběry elitních španělských klubů se od 16:00 utkají ve finále třetího ročníku Al Abtal Cupu 2023. Trofej pro vítěze prestižního mezinárodního turnaje přátelských zápasů největších fotbalových talentů předá právě Grande Paolo, držitel Zlatého míče.

Již od 12:15 dojde k derby Slavie U15 proti Spartě. Červenobílí mají dvě kola před koncem v čele tabulky pětibodový náskok, rádi by tak při své premiéře na hlavním stadionu oslavili titul.

Součástí programu je také koncertní show známého rapera Majka Spirita nebo nahlédnutí do míst, kde se na zápasy připravují hráči A-týmu Slavie. Připravují se tři fanzóny pro děti, teenagery a dospělé, aby se skloubilo dobré jídlo, pití, sport, show a zábava.

Zlili jsme šatnu, prozradil Vladimír Coufal. Spor s Barákem? Není to pravda!Video: Sport.cz

Vstup na prohlídku zázemí prvoligového týmu bude přes přízemí Slavia Musea od 12:00 do 14:00.

A ještě jeden bonus je nachystán, soutěž o trávník z Edenu. Padesát vylosovaných fanoušků dostane na ploše kousek slávistického pažitu.

Reklama