Hlavní obsah

Fanoušci z „tribuny štafle" zanechali na zdi Ďolíčku drsný vzkaz! Semele se něco během zápasu?

Praha

Získali si velké sympatie. Fanoušci Bohemians 1905 v době pandemie pravidelně hnali Klokany na zteč ze štaflí za zdí Ďolíčku. V týdnu ale policie sdělila vedení klubu, že od dnešního duelu s Českými Budějovicemi toto přestává tolerovat. Příznivci běsní. Lidem, na základě jejichž upozornění údajně policie začala věc řešit, zanechali na stěně stadionu drsný vzkaz.

Foto: Robert Neumann

Vzkaz fanoušků Bohemians 1905 z "tribuny štafle" na zdi Ďolíčku.

Článek

„Udavači všech zemí, vyližte si pr..l!" Přesně tohle vzkazují jedincům, kteří je údajně „práskli", fanoušci Klokanů. Ti na povzbuzování už z tradičního místa musejí od sobotního zápasu s Jihočechy zapomenout. Prostor bude hlídat policie. Ostatně, policejní auto stálo u zdi Ďolíčku už během dopoledne. Zaparkované před transparentem.

Panují obavy, zda se během utkání něco „nesemele". Fanoušci se své oblíbené „tribuny štafle" třeba nebudou chtít jen tak vzdát. Dost možná se pokusí zápas sledovat z nedalekého Danerova parku, odkud je také solidní výhled.

Důvody zákazu souvisejí s aktuální situací v zemi ohledně koronaviru. V nouzovém stavu je totiž omezený pohyb osob nejen v nočních hodinách, ale i přes den. Kromě některých výjimek. „Mezi ně ale návštěva fotbalového utkání nepatří," stojí v prohlášení Bohemians 1905, kteří nabádají své fanoušky, aby zákaz akceptovali. Jaká bude během sobotního utkání za zdmi Ďolíčku atmosféra?

Reklama