Hlavní obsah

FANTASY: Brno se musí obejít bez tvůrce hry! Zavadil bude mimo hru do konce sezóny

Fotbalisté Plzně naplno využili zaváhání Sparty a navýšili náskok v čele tabulky už na 9 bodů. Čtyřiadvacáté kolo Fantasy ligy začne už dnes ve 20:15 v Brně. Na hřiště Zbrojovky přijedou o body bodovat Bohemians 1905. Kteří hráči si našli cestu do našeho výběru?

Kapitánem týmu je Aleš Čermák

Článek

Lukáš Zoubele

Brno přišlo v zápase v Teplicích o svého kapitána a hlavní osu týmu Pavla Zavadila. Brněnský tvůrce hry nebude k dispozici trenéru Kotalovi do konce sezóny.

V sestavě by ho měl nahradit Lukáš Zoubele, který za zraněného Zavadila zaskočil i v Teplicích. Věříme, že Zoubele bude rýsovat gólové přihrávky pro své spoluhráče stejně přesně jako Zavadil a minimálně jednu z nich promění Řezníček v branku.

Tomáš Koubek

Liberec inkasoval z posledních pěti zápasů pouze jednou. Čisté konto by mohl Koubek přidat v zápase proti Olomouci, která vstřelila pouhých 23 branek a kdyby nenasázela v minulém kole Ostravě šest gólů, měla by vůbec nejhorší útok v lize.

Marek Bakoš

Slovenský útočník má na svém kontě už deset zásahů, díky nimž je nejlepším střelcem svého týmu. Při zranění Ďuriše se mu tak otevírá šance stáhnout jeho náskok. Na vedoucího muže tabulky střelců ztrácí pět branek. Věříme, že proti Olomouci by se mohl Bakoš minimálně jednou prosadit.

Reklama

Související témata: