Hlavní obsah

FANTASY: Hodně bodů za málo peněz, některé drahé hvězdy zatím naopak mlčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někteří nejdražší hráči na trhu zatím nepřinášejí očekávaný efekt, jiní levní naopak bodují. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Před víkendem přicházejí za účastníky Fantasy znovu dva poradci. Petr Švancara doporučuje hráče za slušné peníze, Luděk Zelenka hodnotí průběžný stav a rozhlíží se po žolících. Nezapomeňte, že uzávěrka sestav pro 7. kolo je tradičně v sobotu ve 13:30.

Luděk Zelenka hodnotí Fantasy ligu před 7. kolemVideo: Sport.cz

 
Článek

Plzeň si minule svůj zápas odložila, tentokrát bude kolo kompletní.

„Svůj příspěvek jsem nazval Za málo lovů docela dost muziky,“ kření se Petr Švancara.

„Tanko z Baníku dal minule dva góly. Stojí 5,6 mega, což se mi zdá dost dobré. Druhý, jehož jsem vybral, je olomoucký Honza Vodháněl za 6,6, v poháru se teď také trefil. Do třetice pak Daniel Mareček, také se mu daří a 6,6 mega je dobrá cena. Tak to jsou moje tipy,“ radí Švancara.

Petr Švancara doporučuje hráče pro 7. kolo Fantasy ligyVideo: Sport.cz

Jeho parťák v průběhu soutěže probral již všechny jednotlivé posty.

„Teď si můžeme shrnout, jak jsou kteří úspěšní. V mé sestavě byl megastar Láďa Krejčí mladší, ale byl vyloučen v Teplicích, takže jeho bodový zisk přece jen klesl. Jediný, na koho jsem trochu naštvaný, je Vraštil, který taky dostal červenou kartu a zajistil mi málo bodů,“ stěžuje si Luděk Zelenka.

„Soutěži vévodí brankáři. Sbírají čistá konta, což je velmi dobře hodnocené. Z ofenzivních hráčů je nejzajímavější Vodháněl, který góly připravuje a taky sám dává, takže z lidí v poli má nejvíc bodů,“ shoduje se se Švancarou.

„Někteří nejdražší hráči se naopak trápí. Příkladem je Venca Jurečka ze Slavie. Gólově mlčí a ve Fantasy lize body nepřináší, ale pořád je teprve začátek. No, v reprezentační přestávce určitě využijeme žolíky,“ usmívá se Zelenka.

Reklama