Hlavní obsah

FANTASY: Ofenzivní hody přinesly vysoké body. Haraslín nejčastějším kapitánem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ofenzivní hráči měli v uplynulém víkendu žně a stejně tak trenéři v naší fotbalové Fantasy lize. Kdo zařadil do sestavy kanonýry z Plzně či Sparty, rozhodně neprohloupil. Příkladem je vítěz Jan Mimra s týmem MMA, který získal fantastických 120 bodů.

Foto: Sport.cz

Nejlepší sestavu v 8. kole Fantasy ligy poskládal Jan Mimra s týmem MMA.

Článek

Mimra na jedné straně vydělal na betonu, který zdvojnásobuje body obraně, ale také měl kapitánem Lukáše Haraslína a v základu i Pavla Šulce či Daniela Marečka.

Ano, právě tito hráči posbírali společně s Durosinmim a Birmančevičem největší počet bodů. Mohou za to vysoké výhry Sparty (5:0 proti Slovácku), Plzně (7:1 ve Zlíně) a Mladé Boleslavi (5:1 nad Hradcem Králové).

HráčKlubBody v 8. koleCena
Pavel ŠulcPlzeň175,8M
Daniel MarečekMladá Boleslav176,7M
Lukáš HaraslínSparta168M
Rafiu DurosinmiPlzeň147M
Veljko BirmančevičSparta146,6M

Kapitána trefil také náš rádce Luděk Zelenka, jenž právem věřil Šulcovi. Ofenzivní záložník si připsal dva góly a jednu asistenci, stejně jako jeho parťák Durosinmi, Mareček i Birmančevič.

Foto: Sport.cz

Tým Luďka Zelenky pro 8. kolo Fantasy ligy.

Mezi všemi trenéry je ale nejoblíbenější Haraslín. Slovenského křídelníka mělo v sestavě 7 168 hráčů. Druhý je další sparťan Asger Sörensen (5 481) a na třetí příčku se vyhoupnul produktivní útočník Olomouce Lukáš Juliš (4 974). Kapitán Sparty Ladislav Krejčí se propadl na páté místo (4 638) až za gólmana Slavie Ondřeje Koláře (4 660).

Haraslín byl také v 8. kole nejčastějším kapitánem (1 657) před druhým Krejčím (1 579) a třetím Julišem (1 241).

Foto: Sport.cz

Ideální sestava pro 8. kolo Fantasy ligy.

Nezapomeňte, že uzávěrka sestavy pro další kolo je tradičně v sobotu ve 13:30. Tahákem víkendu je jistě nedělní derby Sparty a Slavie, což ale dává větší možnosti jiným fotbalistům, aby se prosadili proti papírově slabším soupeřům.

Reklama