Hlavní obsah

FANTASY: Rýsuje se pět nejoblíbenějších hráčů. Opory nesmiřitelných rivalů jsou na roztrhání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Virtuální hráčský trh se roztáčí, miliony na burze se daly rychle do pohybu. Fanoušci fotbalové Fortuna ligy mají novou zábavu. Seznam.cz na Sport.cz spustil Fantasy ligu plnou soutěží a atraktivních cen. Česká internetová jednička hodlá posunout tuzemský svět sportovních fantasy her na světovou úroveň. A aby organizátoři zájemce pobídli, nabízejí jim pětici nejoblíbenějších hráčů, která se vyprofilovala po prvních nákupech a investicích.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Casper Höjer, Asger Sörensen a Lukáš Haraslín ze Sparty Praha oslavují gól na 2:2 během derby s SK Slavia Praha v nadstavbě.

Článek

Pražská S budou znovu patřit k největším favoritům soutěže. Proto není žádným překvapením, že sparťané a sešívaní zatím hrají u účastníků Fantasy ligy prim.

Asger Sörensen - Jeho angažování až po startu sezony bylo pro Spartu velkou trefou. Klidný Dán sehrál 32 ligových zápasů, dal 5 gólů a přidal 1 asistenci. Byl vyhlášen nejen nejlepším obráncem, ale také nejlepším cizincem celé soutěže.

Dosud 5 nejoblíbenějších hráčů:
1. Asger Sörensen (Sparta) 17,6 %
2. Ladislav Krejčí ml. (Sparta) 16,7 %
3. Ondřej Kolář (Slavia) 15,7 %
4. David Douděra (Slavia) 14,1 %
5. Jan Kuchta (Sparta) 13,5 %
Procentuálně vyjádřeno, kolik trenérů je má v týmu.

Ladislav Krejčí mladší - Kapitán Sparty byl klíčovou postavou jízdy za mistrovským titulem. Ačkoliv záložník, své místo našel ve většině zápasů v obraně. Prakticky celý podzim promarodil, jaro měl ovšem úžasné. V sezoně stihl odehrát jen 19 ligových zápasů, připsal si v nich hned 13 gólů a 1 asistenci. Spolehlivě proměňoval penalty, produktivita je pro hráče Fantasy samozřejmě klíčový aspekt.

Škoda, že mi šplíchali šampaňským do ksichtu, nic jsem neviděl, popisuje oslavy s pohárem Ladislav KrejčíVideo: Sport.cz

Ondřej Kolář - Naprosto klíčová postava novodobé éry Slavie. Jen na chvíli přenechal místo v brance kolegovi Mandousovi. Post jedničky si pak vzal zase rychle zpátky. V minulém ročníku odchytal 25 utkání a zaznamenal v nich 10 čistých kont. Zápasy s nulou jsou ve Fantasy lize klíčové...

David Douděra - Docela rychle se v Edenu rozkoukal. Dostal se i do reprezentace, v Černé Hoře nastoupil v základní sestavě národního týmu. Fanoušky oslovil krásnými trefami zdálky. V 29 ligových zápasech si připsal 5 gólů a 3 asistence.

Jan Kuchta - Nastalo velké haló, když se nedávný slávista nevrátil z Ruska do Edenu, ale k rivalovi na Letnou... Pro Spartu se stal dalším ternem a trumfem k titulu. Branky dával i připravoval, ve 29 odehraných zápasech zaznamenal 14 gólů a 4 asistence.

Reklama