Hlavní obsah

Fotbalisté Mladé Boleslavi a Plzně dohrají odložený duel 6. kola v prosinci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odložené utkání 6. kola první fotbalové ligy mezi Mladou Boleslaví Plzní se odehraje ve středu 6. prosince se začátkem v 17:00. Náhradní termín dnes oznámila Ligová fotbalová asociace.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Radost plzeňských fotbalistů.

Článek

Utkání se původně mělo hrát 27. srpna. Západočeši si ale zažádali o odklad kvůli účasti v závěrečném 4. předkole Evropské konferenční ligy proti kazašskému celku Tobol Kostanaj. Viktoria stejně jako další účastníci posledního předkola evropských pohárů měla v této sezoně právo odložit utkání i bez souhlasu soupeře, kluby schválily novinku na červnovém ligovém grémiu. Podmínkou bylo, že náhradní termín musel být do konce kalendářního roku.

Po dohrávce v Mladé Boleslavi budou v podzimní části nejvyšší soutěže na programu ještě kompletní 18. a 19. kolo. Pak bude následovat zimní přestávka do druhého únorového víkendu.

Plzeň, jež přes Tobol nakonec postoupila do skupinové fáze EKL, se po 11. kolech a s jedním zápasem k dobru drží na třetím místě prvoligové tabulky s pětibodovou ztrátou na druhou Slavii, vedoucí Sparta má ještě o dva body víc. Mladá Boleslav má na sedmé pozici o pět bodů méně než Viktoria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.