Hlavní obsah

Bohemians - Dukla 4:1Klokani druholigového rivala v Nymburce nešetřili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hned dva dny po ligovém zápase přípravný. Klokani neztrácejí čas, po nedělním derby na Slavii si odskočili k dalšímu do Nymburka. Na rozdíl od vršovického uspěli, druholigovou Duklu porazili 4:1. Fotbalisté Bohemians Praha 1905 zdolali tradičního rivala během zimy již podruhé. Začátkem ledna se v Tipsport lize radovali z výhry 1:0.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michael Junior Ugwu z Bohemians.

Článek

Dobré podmínky, v Nymburce se hrálo na přírodní trávě. Pro Duklu šlo o předposlední zápas zimní přípravy. Klokani soupeře definitivně zlomili dvěma góly v poslední čtvrthodině a vyhráli 4:1.

Za vítěze skórovali Ugwu, Koubek, Fulnek a Kovařík, o jedinou branku Dukly se postaral Piroch.

„Šanci dostali hráči ze širšího kádru. Méně vytížení si mohli zahrát. V první půli jsme si vytvořili několik nebezpečných situací. Je škoda, že jsme nedali více branek. Svůj účel utkání splnilo. Povedlo se nám dát i další góly. Radost mi kalí jen inkasovaná branka ze standardní situace," hodnotí na klubovém webu asistent trenéra Jaroslav Veselý.

„Prohráli jsme zaslouženě. Soupeř vypadal herně daleko lépe při hře s míčem a byl důraznější v obou šestnáctkách. Bylo pro nás super, že jsme sehnali hřiště a mohli nastoupit na přírodní trávě. Tam teď chceme být co nejvíce, protože začátek soutěže se blíží. To beru jako pozitivum, s výsledkem spokojení nejsme," reaguje Bohuslav Pilný, trenér Dukly.

Přípravné fotbalové utkání v Nymburce:
Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 4:1 (2:0)
Branky: 16. Ugwu, 38. Koubek, 75. Fulnek, 88. Kovařík - 53. Piroch.
Bohemians: Bačkovský - Hašek (76. Křapka), Krch (76. Bederka), Kadlec (63. Mareček) - Vaníček (76. Dostál), Nazarov (46. Vondra), Beran (66. Květ), Bartek (76. Kovařík) - Koubek (46. Keita), Fulnek (76. Jindřišek) - Ugwu (76. Köstl). Trenér: Klusáček.
Přípravné fotbalové utkání:
Slovan Liberec - Viktoria Žižkov 3:1 (1:1)
Branky: 39. a 51. Alijagič, 72. Mészáros - 15. Bouguetouta.
Sestava Liberce: Vliegen - Kytka, Štetina, Polyák, Mészáros (76. Juzvak) - Michal, Faško (76. Horňáček) - Ghali (76. Diamé), Stoch (46. Tupta), Višinský (46. Šulc) - Alijagič (67. Málek). Trenér: Kozel.

Reklama

Související témata: