Hlavní obsah

Konec! Ligovou legendu odvolal prvoligový klub z pozice manažera

Pavel Zavadil vydržel v roli sportovního manažera fotbalové Opavy jen čtyři měsíce. Představenstvo klubu třiačtyřicetiletého někdejšího záložníka, který v zimě skončil s profesionální kariérou, kvůli neuspokojivým výsledkům odvolalo stejně jako výkonného ředitele Jaroslava Rovňana. Opavští jsou v nejvyšší soutěži poslední a mají už jen teoretickou naději na záchranu. Trenéři Alois Skácel a Radoslav Kováč zatím zůstávají. Vedení SFC ale na internetových stránkách klubu nevyloučilo i další změny.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Zavadil vydržel v roli sportovního manažera fotbalové Opavy jen čtyři měsíce.

Článek

Majoritní vlastník Slezského FC Opava a představenstvo klubu se vzhledem k neuspokojivé sportovní situaci A-týmu rozhodly sáhnout ke změnám v organizační struktuře SFC. Z pozice výkonného ředitele společnosti byl odvolán Jaroslav Rovňan, v SFC ale zůstává jako správce majetku, na starosti bude mít provozní záležitosti týkající se chodu klubu a provozu sportovišť. Post výkonného ředitele společnosti zatím zůstává neobsazen.

Jako sportovní manažer končí ve Slezském FC Pavel Zavadil. Vedení klubu by ovšem rádo využilo jeho dlouholetých zkušeností v jiné pozici. Ohledně složení realizačního týmu A-mužstva nejsou zatím žádné novinky. Zůstává do konce soutěžního ročníku 2020/2021 beze změn. Vedení klubu však se současnou neutěšenou situací dále zabývá a nevylučuje další změny.

Reklama

Související témata: