Hlavní obsah

Ligu opět zasáhl koronavirus. Zlín míří do karantény, zápasy se odkládají

Zlín

Ligová fotbalová asociace odložila na neurčito nejbližší dva ligové zápasy Zlína v Liberci a s Mladou Boleslaví. A to z důvodů nařízení Krajské hygienické stanice Zlínského kraje, která kvůli covidu dnes rozhodla o karanténních opatřeních ve vztahu k celému zlínskému týmu.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Hráči Zlína míří do karantény.

Článek

O náhradních termínech obou zápasů rozhodne řídící úsek soutěže v nejbližších dnech.

Zlínští měli problémy už při středeční dohrávce 12. kola s pražskou Slavií, při níž trenér Bohumil Páník postrádal ze zdravotních důvodů sedm hráčů. "Ševci" v oslabené sestavě utrpěli s obhájcem titulu debakl 2:6, v lize posedmé za sebou nezvítězili a zůstali na 12. místě tabulky.

Kvůli covidu-19 v týmech muselo být odloženo několik zápasů už během podzimní části ligové sezony. V tomto týdnu se všechny dohrávky dokončily, nyní však budou na programu další.

Koronavirová situace v zemi způsobila během podzimu také neplánovanou měsíční přestávku. Kvůli ní se nejvyšší soutěž hrála až do 23. prosince a jarní část začala rekordně brzy už 15. ledna.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.