Hlavní obsah

Limberského rýpanec do Sparty. Sice se chovám jako hovado, ale umím po sobě uklidit

Sobotní ligový šlágr Plzně se Spartou stále ve fotbalové komunitě rezonuje. Ať už jde o zákrok plzeňského Tomáše Chorého, který měl dostat červenou, či poničené šatny v Doosan aréně od sparťanských hráčů. Právě na ně zareagoval svým rýpnutím fotbalový bouřlivák David Limberský.

Foto: Ladislav Nussbauer

David Limberský v dresu Domažlic

Článek

Sparťanští hráči byli po výhře 1:0 zřejmě tak rozjaření, že v kabině poté řádili jak utržení ze řetězu. Zanechali po sobě značný nepořádek a škodu na majetku. Po šatně se válely krabice od pizzy, byla poničená omítka, rozbité okno či vytrhané stropní podhledy.

Po sítích začaly okamžitě létat reakce z obou táborů. Vtipně zareagoval i bývalý plzeňský kapitán Limberský. Na svůj Instagram umístil video, jak dojídá pizzu a krabici poté dává do koše. Celé to doplnil fotkami z poničené šatny. „Já se sice občas chovám jako hovado, ale na rozdíl od některejch si umím po sobě uklidit," říká.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Limbersky (@davidlimbersky)

Video doplnil popiskem „Pizzu do pusy, krabici do koše." Příspěvek zabodoval u téměř tří tisíc fanoušků. „Máte pravdu Davide. Jsem sice Sparťan, ale tohle byla prasárna," píše například jeden z nich.

Foto: FCVP

Kabina Sparty po utkání s Plzní.

Další však pro Limberského rýpanec pochopení nemají. „Ještě nauč Chorého nelhat, sám sebe řídit a pak poučuj," naráží další na Limberského nehodu, kdy pod vlivem alkoholu naboural do zdi a zničil své luxusní Bentley.

Reklama