Hlavní obsah

Máme jednoho z nejdražších útočníků a stejně góly nedáváme, nechápe kouč Příbrami

Karviná

Další zápas bez vstřelené branky. Navíc na hřišti nováčka z Karviné, který měl patřit mezi adepty sestupu. Situace poslední Příbrami se nelepší, po jediné dosavadní výhře nad Teplicemi přišla další tři utkání, ve kterých příbramská ofenzíva zcela vyhořela.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Trenér Příbrami Petr Rada.

Článek

„Máme jednoho z nejdražších útočníků u nás Mahmutoviče, Majtán už toho taky docela dost odkopal, Rezek jakbysmet. A my v devíti zápasech nedáme gól," krčil rameny trenér Příbrami Petr Rada. „Snažili jsme se být v Karviné aktivní, měli jsme i nějaké šance, ale špatně to řešíme. Trapp blbě vyhodnotil akci tři na jednoho, Mahmutovič mohl jít sám, místo toho zasekne. No, a pak uděláme dvě fatální chyby v obraně a dostaneme dva góly," zlobil se Rada.

Příbram přežila v Karviné první poločas a ve druhém chtěla podle slov trenéra zaútočit na body. „Patnáct dvacet minut jsme domácí drželi dál od branky, pak po špatné rozehrávce Laňka nezachytil hráče a Dreksa to krásně trefil. Nepomohlo ani posílení útoku, protože Hruška sice chytil brejk, ale Pilík, místo, aby balón odkopl, se rozhodne ho vyvážet a zaviní penaltu. To jsou ty věci kvality," upozorňoval Rada.

Nejlepší příbramský hráč Hruška dělal v brance, co mohl. Chytil i Jurčovi penaltu, Zelený byl ale pohotovější než obrana a z velkého úhlu míč uklidil do branky. „Tahle situace přesně reflektovala naše rozpoložení," hlesl po utkání Jan Rezek. „Body neděláme, góly nedáváme, a pokud to takhle bude pokračovat, tak se budeme muset....., já to nechci říkat úplně nahlas, ale každý vidí, že máme po deseti kolech tři body. Takhle to dál nejde," vykládal Rezek.

Reklama

Související témata: