Hlavní obsah

Navrátilec Nivaldo se do přípravy Teplic zapojí ve středu

Teplice

Fotbalisté Teplic zahájili v pondělí zimní přípravu i s trojicí posil. Na Stínadlech se trenérovi Davidu Vavruškovi hlásili stoper Vladimir Dimitrovski, útočník David Vaněček a záložník Davor Kukec. Navrátilec Nivaldo se podle klubového webu zapojí do tréninku ve středu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Santos Nivaldo se do přípravy Teplic zapojí ve středu.

Článek

V přípravě budou Teplice také testovat dvojici hráčů. Ze Slavie Sofia přišel na zkoušku stoper Plamen Kračunov a z druholigového slovenského celku FK Pohronie dorazil devatenáctiletý krajní záložník Miroslav Gregáň. Brankáře Tomáše Grigara, který se zotavuje po zranění ramena, zastoupí dorostenec Jan Plachý.

Čtyřnásobný makedonský reprezentant Dimitrovski, který už v české lize v minulosti nastupoval za Mladou Boleslav, přišel do Teplic z Karabachu. Vaněčka získali Severočeši z druholigového Hradce Králové a chorvatského záložníka Kukece z Baníku Ostrava.

Nivaldo na Stínadlech úspěšně působil od roku 2013 až do loňského dubna, kdy odešel do Minsku. V létě však s Dinamem ukončil smlouvu kvůli neplnění podmínek ze strany běloruského klubu. S Teplicemi kapverdský záložník podepsal smlouvu do léta 2017.

Reklama

Související témata: