Hlavní obsah

Sparta - Žižkov 3:3Perný Hanouskův den! Nejdřív porod, pak generálka na Plzeň

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Sparty v posledním přípravném utkání před restartem ligy remizovali s Viktorií Žižkov 3:3. Hrálo se na Letné a góly domácích vstřelili Sáček, Tetteh a Dočkal. Spartu čeká náročný začátek, příští středu doma hostí Plzeň.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Matěj Hanousek prožil náročný den...

Článek

Zvládl perný den. Matěj Hanousek odehrál část zápasu s Viktorkou, dnešek si ale bude pamatovat hlavně z jiného důvodu. Ráno se mu narodil prvorozený syn Martin.

„Byl jsem domluvený, že budu u porodu, i když vlastně v uvozovkách. Současná situace nám nepřála, odstál jsem to na chodbě..." líčí v době koronavirové s rouškou na obličeji pro klubovou televizi.

"Je to těžké. Vstávali jsme hodně brzo, fotbal byl někde úplně vzadu, o něm jsem vůbec nepřemýšlel. Ale potom, když všechno dobře dopadlo, ze mě také všechno spadlo," usmívá se Hanousek.

Sparta na domácím trávníku s druholigovým soupeřem třikrát prohrávala, třikrát skóre dotáhla, ale vítězná branka už nepřišla.

Po čtyřech vítězných zápasech v rámci přípravy na restart ligy tak přišlo v generálce první zaváhání. Za domácí se trefili Sáček, Tetteh a Dočkal. Hancko v utkání dvakrát nastřelil brankovou konstrukci.

"Celkově, když nebudeme hodnotit jen poslední zápas, tak všechno proběhlo tak, jak mělo. Tréninky byly tvrdé, individuálně i pak ve skupinkách to mělo parametry. Věřím, že příští týden budeme připraveni," doufá záložník Michal Sáček.

Přípravné fotbalové utkání:
Sparta Praha - Viktoria Žižkov 3:3
Branky: Sáček, Tetteh, Dočkal - Bazal, Nešický, Súkenník.

Reklama

Související témata: