Hlavní obsah

Plzeň má na Slovácko znovu vyprodáno, k mání jsou ještě lístky na Spartu

Bitva o titul se jim zkomplikovala, na své fanoušky se však mohou stále spolehnout. Fotbalisté Plzně se v sobotu od 17:30 utkají v rámci 26. kola Synot ligy se Slováckem. A do dalšího těžkého domácího zápasu požene vikoriány za úspěchem znovu vyprodaná Doosan Arena.

Foto: Pavel Němeček, ČTK

Zleva Milan Petržela z Plzně, boleslavští Jan Koch, Jan Kysela a plzeňský Aidin Mahmutovič.

Článek

Body se z Plzně jen tak nevozí. Mladá Boleslav před týdnem ukončila Viktorce dlouhou šňůru 26 domácích utkání bez prohry. Zájem plzeňských fanoušků ani po této porážce nepolevuje.

„Během čtvrtečního odpoledne byly vyprodány poslední zbývající vstupenky na duel se Slováckem. Domácí sektory stadiónu tak budou z drtivě většiny zaplněny našimi příznivci," říká Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

„Fanouškům patří obrovský dík za to, v jakém počtu na naše zápasy chodí. Je to ta nejlepší motivace, dodávají nám hodně sil," dodává obránce Roman Hubník.

V prodeji nadále zůstávají vstupenky na venkovní zápas Viktorie se Spartou, který se hraje 9. května od 19:15 na Letné. „O zápas se Spartou je samozřejmě velký zájem. Během čtvrtečního dne si držitelé permanentek rozebrali přes 600 vstupenek, prodej pro permanentkáře bude pokračovat také v pátek. V sobotu před utkáním se Slováckem se na pokladnách Doosan Areny rozběhne také volný prodej vstupenek na Letnou," avizuje Pillár.

Reklama

Související témata: