Hlavní obsah

Plzeň si pojistila kapitána. Hejda prodloužil smlouvu do června 2024

Fotbalista Lukáš Hejda prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň. Jednatřicetiletý střední obránce a kapitán Západočechů se aktuálnímu lídrovi první ligy nově upsal do června 2024. Plzeňští o tom informovali na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Radost Lukáše Hejdy z Plzně.

Článek

Hejda přišel do Plzně v létě 2012 z pražské Sparty. Od té doby s Viktorií získal čtyři ligové tituly a dvakrát si zahrál Ligu mistrů. V dresu Západočechů má aktuálně na kontě 256 zápasů, ve kterých vstřelil 22 gólů. V tomto ročníku si připsal dvě vítězné branky. Před touto sezonou byl jmenován novým kapitánem, pásku převzal ihned po uzdravení a návratu na hřiště po zranění.

"Ve Viktorce už patřím ke služebně nejstarším hráčům a prožil jsem zde spoustu krásných chvil. Naším společným cílem je, abychom jich i v budoucnu zažívali co nejvíce. Jsem zde maximálně spokojený. Prodloužení smlouvy beru jako projev důvěry ve mě a zároveň velkou zodpovědnost k celému klubu i našim fanouškům," řekl Hejda.

"Lukáš patří dlouhodobě k naším klíčovým hráčům, což je ještě umocněno tím, že od této sezony nosí kapitánskou pásku. Prodloužení smlouvy je tedy logickým krokem a jsme rádi, že i nadále bude jeho budoucnost spojena s naším dresem," dodal generální ředitel klubu Adolf Šádek.

Reklama

Související témata: