Hlavní obsah

Podroužka vystřídal v Dynamu Čadek, trenér by měl být jmenován příští týden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novým sportovním manažerem u českobudějovických fotbalistů se stal Milan Čadek. Ve funkci nahradil Jana Podroužka, jehož konec dnes Dynamo oficiálně potvrdilo na webu. Jihočeši rovněž uvedli, že chtějí jmenovat nového trenéra do začátku zimní přípravy 4. ledna.

Foto: Václav Pancer, ČTK

Fotbalisté Českých Budějovic ještě nevědí, kdo je povede v jarní části (archivní snímek)

Článek

Bývalý novinář Podroužek byl ve funkci půl roku, média o jeho konci informovala už před dvěma týdny. Čadek dosud působil v klubu jako generální sekretář a sportovní ředitel.

„Sportovního úseku se ujímá Milan Čadek, který doteď s Janem Podroužkem úzce spolupracoval. Aktuálním cílem je sestavení realizačního týmu včetně postu hlavního trenéra. Probíhající jednání směřují k tomu, aby otázka realizačního týmu byla vyřešena ke startu zimní přípravy, který je naplánován na čtvrtek 4. ledna,“ stojí v prohlášení na webu posledního celku prvoligové tabulky.

Dynamo je bez kouče poté, co na konci listopadu u týmu skončil Marek Nikl a následně i druhý z dvojice hlavních trenérů Tomáš Zápotočný. V závěrečném kole podzimní části sezony vedla České Budějovice dvojice Jiří Lerch, Jiří Kladrubský.

Reklama